تبلیغات در گوگل (پرداخت به ازای کلیک) و شبکههای اجتماعی نیز میتواند به جذب ترافیک هدفمند کمک کند.
قیمتگذاری و تخفیفها: قیمتها را به دقت تعیین کنید و در صورت امکان تخفیفها یا پیشنهادهای ویژه را ارائه دهید.
طراحی کاربرپسند، سرعت بارگذاری بالا، سیستم جستجوی پیشرفته، دستهبندی مناسب محصولات، و امکان مقایسه محصولات از جمله مواردی هستند که تجربه کاربری را بهبود میبخشند.
پروسه دریافت درگاه پرداخت بانکی از درگاههای پرداخت غیر مستقیم راحتتر و سریعتر است اما این شرکتها مبلغی را به عنوان کارمزد از شما دریافت میکنند.
تصاویر با کیفیت: از تصاویر با کیفیت و با رزولوشن بالا استفاده کنید تا مشتریان بتوانند جزئیات محصول را به خوبی مشاهده کنند.
لیست این کالاها به بخشی به نام علاقهمندیها اضافه خواهند شد تا مشتریان بتوانند در اسرع وقت آنها خریداری کنند.
هدر یا سربرگ سایت نقش مهمی در انتقال تجربه کاربری و ناوبری بهتر در سایت شما دارد. اولین برداشت کاربران از سایت شما درباره هدر است و اگر به صورت حرفهای طراحی شود، توجه کاربر را جلب میکند.
یکی از مهمترین قسمتها در آموزش سئو وردپرس سئوی اصولی محصولات است. مواردی مانند انتخاب کلمات کلیدی، توزیع مناسب کلمات کلیدی، انتخاب عنوان سئو و توضیح متا، انتخاب دسته و برچسب و سایر اقداماتی که در این جلسه آموزش طراحی سایت فروشگاهی به شما در قرار گرفتن در نتایج اول گوگل کمک میکنیم.
با افزایش استفاده کاربران از موبایل، تبلت، لپ تاپ و سایر نمایشگرها وجود یک سایت ریسپانسیو ضروری است؛ تا در تمامی دستگاهها به خوبی نمایش داده شود. اگر کاربران سایت شما را باز کنند و با المانهای بهم ریخته یا فونت ناخوانا روبرو شوند، سایت را ترک میکنند.
در این قسمت می خواهیم به مراحل طراحی سایت فروشگاهی بپردازیم و چگونه یک وب سایت فروشگاهی حرفه ای راه اندازی کنیم که به عنوان شعبه دوم کسب و کارمان باشد:
- فعالسازی و غیر فعالسازی فیلدهای فرم ورود و افزودن فیلدهای فرم ثبت نام
در دنیای امروزی با فراگیری اینترنت، همه مردم اینجا به فضای آنلاین دسترسی دارند و وجود چالشهای بسیار باعث شده تا افراد به سمت خریدهای اینترنتی تمایل داشته باشند. به همین علت حضور کسبوکارهایی که کالایی برای فروش دارند در اینترنت بسیار گسترش یافته.
مرتبط با کسبوکار: نام دامنه باید نشاندهنده نوع فعالیت و محصولات یا خدماتی باشد که ارائه میدهید.
فوتر یا پاورقی قسمت پایین سایت شماست. در فوتر بهتر است مواردی مثل: مطالب درباره ما، آدرس حضوری، لینک شبکه های مجازی، نماد ها (اینماد و نماد های اعتماد الکترونیک) و ... قرار گیرند.